Sportski vikend u Jalžabetu

Prvi memorijalni turnir u čast Nikoli Vukoviću i Dariu Vupori

Objavljeno: 20.06.2023. zagorjeinternational

Memorijalni turnir u čast Nikoli Vukoviću – Moci i Dariu Vupori održan je po prvi put prošle nedjelje u općini Jalžabet. Nogometna je publika tako nakon dugo vremena imala priliku vidjeti braću Nikole Vukovića, odnosno Ivana i Josipa na domaćem terenu. Štoviše oni su skupili ekipu koju su nazvali ‘Moca tim’ te pomeli konkurenciju na putu do prvog mjesta.

U finalu su pobijedili ekipu ‘Best friends’ iz Novakovca rezultatom 4:2, dok su treći na turniru bili ‘Leteći medvjedići’ na čelu s predsjednikom kluba NK Jalžabet Robertom Horvatićem. Četvrto mjesto pripalo je ekipi ‘Općina’ na čelu s načelnikom Rajkom Solarom.

– Posljednji sudački zvižduk bio je ispunjen emocijama i pogledom u nebo, a s druge strane ponosom i srećom na učinjeno. Sigurni smo da su cijeli turnir pratili naši dragi Nikola i Dario i da su ponosni na sve nas, a mi možemo zahvaliti dragom Bogu što su takvi ljudi bili i ostali dio naših života – poručili su iz Općine Jalžabet.

Uz spomenuti turnir u sklopu ‘Sport za sve’ održani su teniski mečevi i finale između Maria Oršića i Petra Tenčića te raspucavanje u streličarstvu. Nakon čega su dodijeljene nagrade natjecateljima u tenisu, streličarstvu i visećoj kuglani. Na Sportskom centru veselo je bilo od jutra, a djeca su posebno uživali na napuhancima.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba