Na Dan sporta dodijeljene nagrade iznimnim učenicima OŠ Novi Marof

“Sportski uspjesi učenika su izvanredni – ponosni smo na njihov trud i predanost”

Objavljeno: 16.06.2023. zagorjeinternational

U Osnovnoj školi Novi Marof održan je ovog utorka Dan sporta na kojem su, nakon prigodnog programa, dodijeljene nagrade učenicima i njihovim mentorima za iznimne rezultate na natjecanjima u različitim sportskim i umjetničkim kategorijama kao i za kategoriju znanja. 

U sportskom dijelu natjecanja, učenici su se natjecali u krosu, badmintonu, stolnom tenisu, futsalu, rukometu, atletici i košarci. Veliki broj sudionika na natjecanju, preko 100 učenika, svjedoči o visokoj razini OŠ Novi Marof, što je potvrdio i ravnatelj škole, Anđelko Bošnjak. 

– Jako sam zadovoljan. Ima puno ekipa iz sportskih i iz kategorija znanja koji su dobili jako dobre rezultate na lokalnim natjecanjima, a posebno dobre rezultate imamo i na državnim natjecanjima – istaknuo je Bošnjak te dodao kako se sport uvijek ističe. 

Na županijskoj razini, učenici su osvojili šest prvih mjesta, dok su na državnoj razini najbolji bili u kategoriji atletike, osvojivši treće mjesto. Također, na državnom prvenstvu za učenike s intelektualnim teškoćama postignut je veliki uspjeh osvajanjem trećeg mjesta. 

U umjetničkom dijelu, radio drama “Postolar i vrag” osvojila je prvo mjesto na županijskoj razini i nominirana je za državnu smotru. Ravnatelj Bošnjak zahvalio je svima koji su sudjelovali i pohvalio sve učenike i mentore bez obzira na uspjehe na natjecanjima. 

– Svi oni koji su sudjelovali, od školskog nivoa do državnog, izdvojili su svoje vrijeme i znanje da postignu više od redovite nastave – rekao je Bošnjak te na kraju uputio veliku zahvalu i Gradu Novom Marofu i Siniši Jenkaču, istaknuvši kako uvijek nađu vremena i novca kako bi ih podržali, iako im to nije obveza. 

Gradonačelnik Jenkač uručio je nagrade učenicima tijekom svečanosti u OŠ Novi Marof. Tom prilikom, gradonačelnik je pohvalio sve učenike za izvanredna postignuća na natjecanju, kao i sve koji su sudjelovali u pripremama učenika za sva natjecanja. 

– Sportski uspjesi učenika OŠ Novi Marof su izvanredni i ponosni smo na njihov trud i predanost. Zahvaljujući njihovom talentu i upornosti, naša škola je ostvarila izvanredne rezultate u raznim sportskim disciplinama. Grad Novi Marof srdačno čestita svim učenicima na njihovim sjajnim postignućima i raduje se nastavku sportskih uspjeha u budućnosti – zaključio je Jenkač.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba