Putnike se moli za strpljenje

Produljuje se posebna regulacija prometa zbog radova između zagrebačkog Zapadnog i Glavnog kolodvora 

Objavljeno: 12.06.2023. zagorjeinternational

Iz Hrvatskih željeznica obavještavaju se putnici da se produljuje posebna regulacija prometa koja je na snazi zbog obnove pruge između Zagreb Glavnog kolodvora i Zagreb Zapadnog kolodvora te će desni kolosijek biti zatvoren za promet do 15. lipnja u 23.59 sati.

Popis vlakova koji neće voziti od 2. do 15. lipnja na relacijama Zagreb Glavni kolodvor – Zaprešić i obratno, Zagreb Glavni kolodvor – Savski Marof i obratno te Zagreb Glavni kolodvor – Harmica i obratno putnicima je dostupan na mrežnim stranicama HŽ Infrastrukture te na kolodvorima i stajalištima na spomenutoj trasi.

Ostali vlakovi vozit će jednim kolosijekom na relaciji Zagreb Glavni kolodvor – Podsused Tvornica i obratno te se očekuju kašnjenja pojedinih vlakova.

U stajalištima Kustošija, Vrapče i Gajnice za ulazak i izlazak putnika koristit će se peron na lijevom (južnom) kolosijeku.

Posebne regulacije prometa usklađene su s dinamikom izvođenja radova i planirane su povremeno, sve do završetka radova, a što se očekuje sredinom 2024. godine.

– Ispričavamo se putnicima zbog kašnjenja te molimo za razumijevanje jer radovi se izvode kako bi putovanje željeznicom bilo brže i udobnije – poručuju iz HŽ-a.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba