PRESUDNO RAZIGRAVANJE: Prva od dvije utakmice odluke danas u Podgori Krapinskoj

SVI NA TRIBINE! Zagorcu u goste dolazi NK Krk, budite im 12. igrač

Objavljeno: 11.06.2023. zagorjeinternational

NK Zagorec nakon osvajanja Županijskog kupa u srijedu, pobjedom nad momčadi Gaj iz Mača 2:1, očekuje utakmicu sezone za ostanak u jednom od elitnih razreda hrvatskog nogometa točnije u Supersport 2. NL. Protivnik momčadi iz Krapine je prvak Treće HNL Zapad Krk.

Predsjednik NK Zagorec, Tomislav Pernjek, zahvalio je navijačima i simpatizerima kluba na podršci tijekom odista naporne sezone, ali ih je zamolio da upravo u nedjelju svojim navijanjem budu još jednom 12. igrač i ponesu momčad do toliko željenog cilja, pobjede nad Krkom i ostanka u elitnom rangu natjecanja.

– Zahvaljujemo vam se na sjajnoj podršci u Humu na Sutli i još vas jednom pozivamo da pripremite grla i vidimo se u 17 30 u Podgori na finalu svih finala – utakmici razigravanja za ostanak u SuperSport 2. NL protiv Krka – poručio je u ime Kluba Pernjek.

Ivan Zubić, novi trener Nogometnog kluba ‘Zagorec’, nada se kako će navijači prepoznati kvalitetu momčadi te biti velika podrška klubu u nedjeljnoj utakmici.

– Cilj za utakmicu u nedjelju bio je podizanje atmosfere, a osvajanjem kupa vratili smo momčad na mentalnu razinu koja je vladala prije nesretnog kraja prvenstva. Ova momčad posjeduje iznimnu kvalitetu, koju dugujemo prethodnom treneru, gospodinu Vidaku. Vjerujem da imamo dovoljno kvalitete i da su igrači motivirani te da će pristupiti utakmici u nedjelju s istom predanošću kao što su to činili u finalu kupa – izjavio je Zubić.

Matija Smrekar, kapetan momčadi, poručio je kako će momčad dati sve od sebe kako bi osigurali opstanak u SuperSport 2. Nogometnoj ligi

– Nakon pobjede u finalu kupa protiv naših velikih rivala iz Mača, vjerujem da smo stekli dovoljno samopouzdanja kako bi odigrali jako dobru prvu kvalifikacijsku utakmicu. No, svjesni smo da će sve biti otvoreno sve dok se ne odigra svih 180 minuta. Međutim, s obzirom na naše nastupe tijekom proljeća, vjerujem da imamo velike izglede i šanse za ostvarivanje opstanka – izjavio je Smrekar i dodao:

– Hvala navijačima koji su nas podržavali tijekom cijelog proljeća, a posebno na kup utakmici. Volio bih da u nedjelju dođu u što većem broju kako bismo svi zajedno osigurali opstanak.Ponovimo još jednom, prva kvalifikacijska utakmica na rasporedu je danas u 17.30 sati, dok se uzvrat igra sljedeće subote na stadionu ‘Kantrida’ u Rijeci.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba