VIDEO: Pogledajte poruku legendarnog Blaža zagorskoj publici

‘Posljednja Večernja’ sve je bliže, a 9. lipnja stiže u Zabok

Objavljeno: 29.05.2023. zagorjeinternational

Na oduševljenje brojnih fanova ‘Večernje škole’ u Zagorju, još nas malo dana dijeli do dolaska junaka ‘Večernje škole’ u Zabok, gdje će 9. lipnja u Sportskoj dvorani Zabok odigrati predstavu “Posljednja Večernja“ s početkom u 20,59 sati.   

– Spremamo vam, kao i uvijek, osvrte na današnjicu, naravno, svatko iz svoga kuta i svoga lika! Fokus nam je na procesima, na ponašanju i odnosima među ljudima. Rođenje, odrastanje, ljubav, zavist, žudnje, ambicije… – najavljuje Željko Pervan ususret dolasku u Zabok.  

Nema sumnje da je ova urnebesna predstava trenutno najtraženija ne samo u Hrvatskoj, već i u cijeloj regiji, a na turneji se pokazala i najboljom terapijom za sve kojima bar na jednu večer treba bijeg od životnih problema i svakodnevice. Kako vrijeme ide, turneja se proširuje na nove gradove, a ako je suditi po dosadašnjim reakcijama publike, Zagorke i Zagorce očekuje pravi spektakl smijeha i vrhunske zabave. Kako ni jedna izvedba ‘Posljednje Večernje’ na ovoj turneji nije identična, publiku u Sportskoj dvorani Zabok očekuju i neka iznenađenja.   

Kako podsjećaju, prva televizijska emitiranja legendarna “Večernja škola“ započela su na zagrebačkoj ‘OTV’ televiziji još 1995., a u originalnoj postavi bio je i pokojni glumac Đuro Utješanović. Serijal “Večernja škola” s emitiranjem na ‘OTV-u’ vrlo je brzo izrastao u pravi fenomen te je zbog ogromne popularnosti preseljen na HRT, a potom na ‘Novu TV’. Serijal je stekao brojne poklonike širom regije pa je puno puta repriziran, a na ‘You Tube-u’ u kontinuitetu ima masovne preglede.

– Duhovit se ne može postati, ali se ne može ni prestati biti duhovit – poručuju, a Pervan je, bez pretjerivanja, sa svojim učenicima u predstavi ‘Posljednja Večernja’ možda i duhovitiji nego ikada do sada!  

A Damir Folnegović i Željko Pervan su za svoje Zagorce pripremili i poseban video poziv na predstavu u Zaboku:

Ulaznice za ‘Posljednju Večernju’ mogu se kupiti u sustavu Eventim.hr i na svim prodajnim mjestima u Eventimovoj mreži. U Zaboku, ulaznice se mogu kupiti na ovim prodajnim mjestima: Petrol BP Zabok, Hum zabočki bb, BP Petrol Crodux Zabok, Prilaz dr. Franje Tuđmana 7/c i Petrol BP Zabok Celine 2.

 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba