Sve tri nesreće s ozlijeđenima skrivili su pijani vozači

U Mariji Bistrici vozači su imali 2,08 i 1,55 promila, a 29-godišnjakinja u Začretju napuhala je 0,54

Objavljeno: 15.05.2023. zagorjeinternational

U nedjelju se oko 3 sata u Mariji Bistrici dogodila prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede. Do nesreće je došlo kada je 30-godišnjak, upravljajući osobnim vozilom, zbog ne kretanja vozilom sredinom obilježene prometne trake, sletio van kolnika i udario u betonsku dvorišnu ogradu. Nadzorom je utvrđeno kako je vozač upravljao vozilom pod utjecajem alkohola od 2,08 promila. U prometnoj nesreći je 36-godišnji suvozač iz vozila prevezen u Opću bolnicu Zabok, gdje mu je pružena liječnička pomoć i utvrđeno je kako je zadobio teške tjelesne ozljede, izvijestila je PU krapinsko – zagorska.

Nadalje, 14. svibnja oko 14 sati u Svetom Križu Začretje dogodila se prometna nesreća do koje je došlo kada je 29-godišnja vozačica osobnim vozilom ušla u raskrižje i pritom oduzela prednost prolaska 62-godišnjem vozaču osobnog vozila te je došlo do sudara. Vozačica 29-godišnjakinja upravljala je vozilom pod utjecajem alkohola od 0,54 promila. U prometnoj nesreći je 62-godišnji hrvatski državljanin, vozač zadobio teške tjelesne ozljede, a suvozačica koja se nalazila s njim u vozilu, 57-godišnjakinja, zadobila je lakše tjelesne ozljede. Oboje su prevezeni u Opću bolnicu Zabok, gdje im je pružena liječnička pomoć.

U petak, 12. svibnja, oko 12 sati, u Mariji Bistrici došlo je do prometne nesreće u kojoj su tri osobe zadobile tjelesne ozljede. Do te je prometne nesreće došlo zbog ne držanja potrebnog razmaka između vozila. 27-godišnji vozač kretao se iza 43-godišnjaka i uslijed ne držanja dovoljnog razmaka došlo je do sudara. Vozač koji je skrivio nesreću upravljao je vozilom s 1,55 promila alkohola u organizmu. U prometnoj nesreći lakše tjelesne ozlijede zadobili su 43-godišnji vozač i dvoje putnika koji su se nalazili s njim u vozilu. Vozilom Hitne medicinske pomoći prevezeni su u Opću bolnicu Zabok, nakon čega je jedna osoba prevezena u Kliniku za dječje bolesti Zagreb.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba