Požurite po svoje ulaznice

U SKLOPU OPROŠTAJNE TURNEJE: Junaci Večernje škole 9. lipnja stižu u Zabok na “Posljednju Večernju”

Objavljeno: 15.05.2023. zagorjeinternational

Predstavu “Posljednja Večernja“ u izvedbi originalne postave Večernje škole u svega četiri mjeseca pogledalo je više od 20.000 ljudi, čime je ova urnebesna predstava postala prava rekorderka po popularnosti i posjećenosti u tako kratkom roku, a nakon rasprodanih sportskih dvorana širom Hrvatske, predstava 9. lipnja stiže u Zabok, u sportsku dvoranu Zabok, s početkom u 20.59 sati. 

Velika turneja predstave “Posljednja Večernja“ ujedno je i oproštajna turneja Večernje škole, pa je tako stvarno i posljednja prilika za sve fanove Večernje škole da uživo dožive ovu sjajnu ekipu glumaca u školskim klupama i u kultnim ulogama koje su im obilježile živote i karijeru. 

Profesor Maksimilijan Jure Kučina (Željko Pervan) i njegovi učenici Blaž (Damir Folnegović), Antimon (Ahmed El Rahim), Denis (Mladen Horvat) i Aljoša (Zlatan Zuhrić-Zuhra) nedavno su gostovali i u Zagrebu, gdje su do posljednjeg mjesta rasprodali Cibonu. Nikada ni jedna predstava u Hrvatskoj nije zaigrala u dvorani veličine zagrebačke Cibone, niti je okupila toliki broj posjetitelja kao što je slučaj bio s predstavom “Posljednja Večernja”. U Ciboni su junaci Večernje škole dočekani i ispraćeni stajaćim ovacijama čak 5000 fanova koliko ih je došlo pogledati predstavu.

Inače, oproštajna turneja s predstavom “Posljednja Večernja“ započela je još u veljači u Slavonskom Brodu. U međuvremenu su dečki već obišli Čakovec, Rijeku, Osijek, Karlovac, Zadar, Split, Koprivnicu, Vukovar, Požegu, Našice, Šibenik, Zagreb i Ivanić Grad, pa svratili u Mostar, Sarajevo i druge gradove u Hrvatskoj i regiji. U ovom nastavku turneje, uz Zabok, dečki stižu 7. lipnja u Pulu i 16. lipnja u Opatiju.

Vijest da su se junaci Večernje škole ponovno okupili nakon gotovo 15 godina zaista je odjeknula među brojnim fanovima ovog dugovječnog humorističnog serijala, a Željko Pervan je više puta javno potvrdio da je ovo uistinu posljednja turneja Večernje škole.

Rasprodane sportske dvorane, euforična publika, neočekivani gosti i neponovljivo dobra atmosfera  obilježili su ama baš svako gostovanje “Posljednje Večernje“  u svim  gradovima u kojima je predstava gostovala, pa upravo takvu atmosferu možemo očekivati i u srcu Zagorja 9. lipnja!

Ulaznice za “Posljednju Večernju“ mogu se kupiti u sustavu Eventim.hr i na svim prodajnim mjestima u Eventimovoj mreži.

U Zaboku, ulaznice se mogu kupiti na ovim prodajnim mjestima:

  • Petrol BP Zabok, Hum zabočki bb, 
  • BP Petrol Crodux Zabok, Prilaz dr. Franje Tuđmana 7/c,
  • Petrol BP Zabok Celine 2.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba