Požurite i prijavite se

Grad Oroslavje zapošljava izvršitelja/izvršiteljicu na radno mjesto referenta za uredsko poslovanje

Objavljeno: 03.05.2023. zagorjeinternational

Pročelnica Jedinstvenog upravnog odjela Grada Oroslavja raspisala je natječaj za prijam u službu u Jedinstveni upravni odjel Grada, na radno mjesto referent za uredsko poslovanje, jednog/jednu izvršitelja/izvršiteljicu na neodređeno vrijeme uz obvezni probni rad od tri mjeseca.

Opći uvjeti za prijem u službu su punoljetnost, hrvatsko državljanstvo i zdravstvena sposobnost za obavljanje poslova radnog mjesta na koje se osoba prima, no osim općih uvjeta za prijam u službu, kandidati za višeg savjetnika moraju ispunjavati i posebne uvjete, a to su srednja stručna sprema upravno-pravne ili ekonomske struke, jedna godina iskustva na odgovarajućim poslovima, položen državni ispit, poznavanje rada na računalu i položen vozački ispit ‘B’ kategorije. 

Mjesto rada je područje grada Oroslavja, a sve dodatne informacija poput podataka o plaći i detaljan opis poslova bit će objavljeni na stranicama Grada. 

Nadalje, postupak prijema putem natječaja obuhvaća obveznu prijavu znanja i sposobnosti kandidata. Na prethodnu provjeru znanja i sposobnosti mogu pristupiti samo kandidati koji ispunjavaju formalne uvjete iz natječaja. Nepravodobne i nepotpune prijave neće se razmatrati. Ako kandidat ne pristupi prethodnoj provjeri znanja, smatrat će se da je povukao prijavu na natječaj. 

Prijave na natječaj, s dokazima o ispunjavanju uvjeta, dostavljaju se u roku osam dana od dana objave natječaja u Narodnim novinama, na adresu Grad Oroslavje, Oro trg 1, 49243 Oroslavje, s naznakom “Za natječaj za prijam u službu referenta za uredsko poslovanje, ne otvaraj“. 

Natječaj je objavljen u NN 46/28.04.23.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba