Sjajna ideja čakovečke Gospodarske škole krenula u realizaciju

Željeznička postaja u Buzovcu će postati prekrasna licitarska kućica 

Objavljeno: 18.04.2023. VH

Željeznička postaja u međimurskom naselju Buzovec postat će licitarska kuća, a radi se o ideji u čiju su realizaciju uključeni učenici, profesori i ravnateljica čakovečke Gospodarske škole, da u sklopu nastave i prakse učine nešto korisno za zajednicu.

U sklopu toga, već su oslikali zidove na novoobnovljenom odjelu pedijatrije čakovečke bolnice, a nova ideja je sada da se isto učini i sa željezničkom postajom Buzovec koja se nalazi uz frekventnu prometnicu na ulazu u Čakovec, te je jedna od željezničkih stajališta prema Kotoribi i Varaždinu.  

Napredak radova na svojim je društvenim mrežama objavio međimurski župan Matija Posavec, a nakon što su učenici Graditeljske škole završili pripremne građevinske radove, danas su krenuli radovi na fasadi koju će muralima ukrasiti učenici Gospodarske škole. 

U kreativnim rukama pismoslikara iz 2. i 3. razreda, pod vodstvom njihove nastavnice, akademske slikarice Ruse Trajkove, zgrada željezničke postaje će za desetak dana postati prekrasna licitarska kuća.  

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba