Jeste li već vidjeli spot za novu pjesmu zagorske pjevačice Mirele Bačani Đunđek?

“Poslušajte i uživajte, kao što i ja uživam pjevajući njene prekrasne stihove”

Objavljeno: 16.04.2023. AB

Zagorska pjevačica Mirela Bačani Đunđek, zagorski slavuj, kako joj tepaju, ima novu ljubavnu pjesmu “Na neki drugi način”. Mirela je članica nekoliko zborova, poznata po svojim upečatljivim izvedbama u kojima ste mogli uživati na kulturno umjetničkim događanjima širom Krapinsko – zagorske županije.

Prvobitno osmišljen za muškog pjevača, Mirela je tekst uz pomoć svojih suradnika preoblikovala za potrebe vlastite izvedbe. U tome joj je aranžmanom pomogao Davor Totović, uz čije je vođenje pjesma snimljena u studiju Kasandra u Mariji Bistrici, dok je spot snimljen u prekrasnom proljetnom ozračju Ville Botanice, za što se pobrinuo FX Studio i Rikard Jadan. Posebno senzualnu notu pjesmi je uz Mirelin glas dao saksofon Miroslava Sentea.  

– Iako je pjesma izvorno bila napisana u muškom licu, tekst pjesme mi se odmah svidio i to toliko, da smo ju prilagodili kako bih ju mogla izvesti na recitalu “Željka Boc”. Tamo je osvojila simpatije publike, što mi je i bio poticaj da uz pomoć dragih ljudi napravim spot i ovu prekrasnu pjesmu predstavim široj publici. Poslušajte i uživajte kao što i ja uživam pjevajući njene prekrasne stihove. Mislim da nam je sve više potrebna glazba koja nas zbližava i unosi radost u naša srca, jer kako pjesma kaže, “vrijeme će proći i što nam je ostalo…” – kaže Mirela Bačani Đunđek, koju u predstojećem razdoblju očekuje gust raspored nastupa na brojnim kulturnim manifestacijama, festivalima, ljetnim pozornicama i crkvenim vjenčanjima.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba