Uz prekrasno iznenađenje koje su pripremile dječje ručice

DONJA VOĆA: Podijeljeni uskrsni paketi za korisnike projekta “Zaželi III” i članove Udruge umirovljenika

Objavljeno: 07.04.2023. zagorjeinternational

Općina Donja Voća osigurala je pakete za korisnike projekta “Zaželi III” te za članove Udruge umirovljenika i starijih osoba Voća. Korisnicima programa “Zaželi III” podijeljen je 31 paket, a paketi su dostavljeni od strane njihovih gerontodomaćica. Uz osiguranje paketa za najpotrebitije koji su uključeni u program i o kojima brine pet zaposlenih žena s područja općine, Općina je osigurala i dodatne prehrambene pakete za članove udruge umirovljenika. 

Udruga umirovljenika i starijih osoba Voća osigurala je dio uskršnjih paketa za svoje članove preko Saveza udruga umirovljenika i starijih osoba Varaždinske županije, dok je Općina osigurala preostale pakete, kako bi svi članovi Udruge dobili pakete povodom Uskrsa. 

Kako bi podjela paketa bila posebna na svoj način, pobrinule su se kreativne ručice najmlađih stanovnika općine, pa je tako, u organizaciji udruge “Vjeruj možeš“, organizirana radionica izrade čestitaka kojom su najmlađi pokazali da misle na svoje starije sumještane. 

Djeca su s puno ljubavi i truda na radionici izrađivali čestitke, i svojim trudom obradovali, utješili te pružili djelić topline najstarijim mještanima općine. Mnogima će, upravo zbog njih, ovaj Uskrs biti puno ljepši. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba