Održana redovna Skupština DVD-a Gornja Konjščina, načelnica Krok otkrila:

“U proračunu smo osigurali sredstva za izgradnju garaže”

Objavljeno: 29.03.2023. zagorjeinternational

Održana je redovna godišnja Skupština DVD-a Gornja Konjščina što je ujedno bila i prilika za blagoslov novog vatrogasnog vozila koje je DVD kupio prije nekoliko mjeseci. Uz članove, Skupštini su se odazvali i načelnica Konjščine Anita Krok, glavni zapovjednik Vatrogasne zajednice Krapinsko – zagorske županije Marijan Lovrenčić te velik broj gostiju iz okolnih općina i društava.

DVD Gornja Konjščina jedno je od četiri društva koja djeluju na području Konjščine i okuplja mještane Gornje Konjščine, a osim vatrogastva provode i brojne druge aktivnosti – od humanitarnih turnira do sportskih, vatrogasnih igara mladih. 

Zahvalivši predsjedniku društva Stjepanu Kereši i svim članovima na sudjelovanju u svim intervencijama i na svemu što čine za mještane, načelnica Krok naglasila je kako je vatrogastvo u Konjščini dobar duh i kako je sigurna da će tako i ostati. 

– Financijski se trudimo potpomagati rad društva najviše što možemo, a u proračunu smo predvidjeli izgradnju garaže. Veliki problem u tome predstavlja nam sama površina ispred tamošnjeg vatrogasnog doma koju je potrebno sanirati – dodala je načelnica.

– Želim vam puno uspjeha u radu, budite konstruktivni u vatrogasnoj zajednici i surađujte s drugim društvima. Želim vam što manje intervencija i što više novca te da uvijek budete spremni pomoći drugima – poručila je načelnica Krok.

Predsjednik DVD-a Kereša poručio je kako im novo vozilo puno znači. 

– Kao Društvo, kontinuirano radimo na edukacijama svojih članova, a možemo se pohvaliti i velikim brojem mladih članova što mislimo i dalje njegovati i nastaviti promicati vatrogastvo – kazao je Kereša. 

Uz zahvale i predstavljanje rada Društva, predsjednik je najavio i tradicionalne sportske igre te humanitarne turnire koje će Društvo i dalje organizirati. 

Osvrnuvši se na kupnju novog vatrogasnog vozila, glavni zapovjednik Vatrogasne zajednice KZŽ Lovrenčić poželio je predsjedniku i članovima DVD-a da ga što manje koriste te pohvalio rad društva. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba