Izdali su i prvu pjesmu bez Akija. Poslušajte

Službeno je! Ovo je novi pjevač ‘Parnog valjka’

Objavljeno: 23.03.2023. zagorjeinternational

Sada je i službeno. Mladi Igor Drvenkar (31) iz Podravskih Sesveta, poznat po nastupima u ‘A strani’, naslijedit će legendarnog pjevača ‘Parnog valjka’, Akija Rahimovskog, piše Podravski list.

U glazbenim se krugovima priča da bi band u budućnosti trebao nastupati pod nazivom ‘Parni valjak feat Igor’, a članovi se već sastaju na probama.

Također, nakon nekoliko mjeseci iščekivanja, band je predstavio novu pjesmu ‘Moja glava, moja pravila’.

– Prelomili smo svoje dileme, nastavljamo dalje, jer bez sviranja nemamo svrhu. Aki će duhom uvijek biti prisutan u nama, a u Igoru smo prepoznali izvrsnog čovjeka s kojim krećemo u novu avanturu – poručili su članovi benda, piše Index.hr.

Glazbu i stihove potpisuje Husein Hasanefendić Hus, a pjesma je nastala prije nekoliko mjeseci, kada su članovi benda i odlučili da bi Igor mogao biti nasljednik neprežaljenog Akija Rahimovskog.

Videospot je djelo zagrebačkog fotografa i redatelja Dinka Čvorića – Doringa, uz tim koji čine Davor Batisweiler (dodatna kamera), Marija Cvitanović (styling) i Ivana Šimunić (make-up).

Kako su sami rekli, sada ulaze u novo poglavlje jer bez sviranja jednostavno ne mogu, a nova autorska pjesma prvi je korak te avanture.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba