Zavladala je opća panika

JALŽABET: Nestanak djeteta digao na noge stotine pripadnika žurnih službi, satima mu nije bilo traga

Objavljeno: 11.03.2023. zagorjeinternational

Više od stotinu pripadnika žurnih službi alarmirano je u petak poslijepodne nakon dojave o nestanku djeteta na području Jalžabeta, t

očnije, dijete je nestalo na području Golog Brda na kojem su vinogradi i vikendice. Pretpostavlja se kako je odlutalo od obitelji koja je bila u klijeti. Kako ga satima nisu mogli naći, uslijedila je panika te poziv policiji i centru 112.

Oko 16 sati Javna vatrogasna postrojba Varaždin alarmirala je sva dobrovoljna vatrogasna društva na tom području da krenu u potragu za djetetom. Na teren je, među ostalim, pohitala i policija.

U potrganu su pozvani pripadnici DVD-a Kneginec Gornji, vatrogasci iz Jalžabeta te Martijanca. Pomoć su u jednom trenu ponudili i lokalni vatrogasci iz Apatovca kod Križevaca.

-Dolazimo na zborno mjesto te tamo zatičemo djelatnike policije. U dogovoru s policijom osam članova odmah kreće u potragu za nestalim djetetom, dok jedan član ostaje čekati ostale žurne službe s kojima kasnije koordinira – opisali su događaj u DVD-u Jalžabet. 

Ubrzo nakon početka potrage dijete je uspješno pronađeno.  -Završetak intervencije i povratak u spremište bio je u 16.45 sati – rekli su u subotu u DVD-u Jalžabet, piše Danica.

 Sretan kraj je i upozorenje svima da malu djecu ne puštaju samu bez nadzora u prirodi. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba