U Radoboju održan turnir bračnih parova u belotu

Najbolji kartaši su Ivan i Đurđica Herak iz Gornje Šemnice

Objavljeno: 09.03.2023. zagorjeinternational

U prostoru tradicijske kuće ‘Stara hiža’ u naselju Bregi Radobojski, pod organizacijom Športsko kulturne udruge građana ‘Josip Poljak’, proteklog se vikenda održao turnir bračnih parova u belotu. Bračni parovi – natjecatelji, ukupno su činili 22 para koji su na turnir u belotu stigli ne samo radi natjecanja, nego i zbog međusobnog druženja i prijateljstva.

Igralo se na dvije dobivene partije, a parovi su bili podijeljeni u četiri skupine, od kojih je dvoje parova unutar skupine išlo dalje u osminu finala, u kojoj se borilo za prva četiri mjesta. Tako je turnir završio u ranim jutarnjim satima.

Najbolji (bračni) parovi ovog turnira bili su Ivan i Đurđica Herak iz Gornje Šemnice s osvojenim prvim mjestom, drugo je mjesto pripalo Dragutinu i Zdravki Poljak iz Varaždina, treće mjesto osvojili su Damir i Mirjana Zajec iz Krapine, a četvrto mjesto je zauzeli su Boris i Lidija Bijelić iz Varaždina.

Iz Udruge se zahvaljuju svim sudionicima i gostima koji su podržali turnir, a u planu je nastavak organizacije turnire u belotu, ali i ostalih kulturnih, društvenih i sportskih aktivnosti. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba