81-godišnji vlasnik može odahnuti

Pronađen skupocjeni Mercedes AMG GT, a gdje drugdje nego ‘preko grane’, u Boškovićima

Objavljeno: 09.03.2023. zagorjeinternational

Policijski službenici Uprave za organizirani kriminalitet MUP-a Republike Srpske pronašli su jedan od skupocjenih 750 Mercedesa Benz AMG GTR, a automobil koji je nestao iz garaže 81-godišnjaka u Zagrebu su, kako navodi policija, pronašli u mjestu Boškovići kod Laktaša, u suradnji s pripadnicima PU Banja Luka, pišu 24sata

MUP-a Republike Srpske je preko međunarodne operativne policijske suradnje zaprimili zahtjev hrvatskog MUP-a za poduzimanje aktivnosti na pronalasku vozila, a intenzivnom operativnom djelatnošću i međusobnom razmjenom relevantnih saznanja policijskih službenika MUP-a Republike Srpske, Federalne uprave policije, Granične policije BiH, MUP-a Republike Hrvatske, te uz operativnu podršku EUROPOL-a, utvrdili su kako je automobil ukrao nepoznati počinitelj ili više njih. Potom su izbjegli mjere granične kontrole kako bi automobil prokrijumčarili u BiH i uz pomoć najmanje dvoje ljudi auto sakrili u Boškovićima. 

Radi se inače o automobilu procijenjene vrijednosti preko 200.000 eura te su sinoć su oko 21 sat tijekom pretresa privedeni M.Ć. i A.M. 

U tijeku je rad na dokumentiranju kaznenog djela teške krađe, a sve aktivnosti se poduzimaju pod nadzorom Okružnog javnog tužiteljstva u Banja Luci.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba