Rok prijava do 24. ožujka

Dva su aktivna javna natječaja za udruge s područja Desinića 

Objavljeno: 01.03.2023. zagorjeinternational

Općina Desinić raspisala je Javni poziv za predlaganje javnih potreba u kulturi za 2023. godinu te Javni natječaj za financiranje programa, projekata i manifestacija koje provode udruge u sportu i druge organizacije civilnog društva s područja općine za 2023. godinu.

Na Javni poziv za predlaganje javnih potreba u kulturi mogu se prijaviti programi/projekti iz područja ‘kulturne djelatnosti’, ‘kulturno-umjetničkog stvaralaštva’, ‘djelatnosti zaštite, očuvanja i održivog upravljanja kulturnom baštinom’ te s ‘transverzalnih područja’. 

Na Javni natječaj za financiranje programa, projekata i manifestacija koje provode udruge u sportu i druge organizacije civilnog društva s područja općine mogu se prijaviti udruge koje svoj rad temelje na potrebama građana te prema načelima djelovanja za opće dobro, a predviđena sredstva po ovom natječaju iznose 11.281 euro. 

Prijave se zaprimaju do 24. ožujka, a šalju se na adresu Općine ili na mail [email protected]. Više informacija moguće je zatražiti putem maila [email protected], na broj telefona 049/343-146 ili na stranicama Općine. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba