Monstrum iz Istre

Silovao svoju četverogodišnju kćer, a kasnije na groblju i jednu petnaestogodišnjakinju – dobio tek četiri godine zatvora 

Objavljeno: 27.02.2023. zagorjeinternational

Muškarac u dobi od 42 godine je zbog silovanja 15-godišnjakinje 2017. godine i bludnih radnji tijekom 2008. i 2009. godine nad svojom četverogodišnjom kćerkom, pravomoćnom presudom Županijskog suda u Puli kažnjen jedinstvenom osudom na četiri godine i šest mjeseci zatvora. 

Visoki kazneni sud odbacio je žalbu silovatelja, time je potvrdio presudu Županijskog suda u Puli te je on konačno završio iz rešetaka na izdržavanju kazne. 

Iskoristivši poznanstvo obitelji žrtve, povjerenje i očinsku ulogu koju je ona pronalazila u njemu, svjestan osjetljivosti životne dobi djevojke, muškarac je počinio teško kazneno djelo silovanje na 15-godišnjakinjom 2017. godine na jednom istarskom groblju. Zbog toga nedjela kažnjen je s četiri godine zatvora, piše Glas Istre

Na još godinu dana je osuđen jer je tijekom sudskog postupka utvrđeno kako je u periodu unutar godinu dana, između 2008. i 2009. godine, u kući u kojoj je živio u Istri, tijekom dolazaka djevojčice na druženje s njim odnosno svojim ocem, bludničio nad svojom kćeri koja je tada imala tek četiri godine. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba