Ljubiteljica brzine "pali" i društvenim mrežama

˝Volim automobile i obožavam se utrkivati, muškarci misle da ne znam ništa jer sam žensko˝

Objavljeno: 26.02.2023. zagorjeinternational

Ona je otkrila da muškarci pretpostavljaju da ona ne zna ništa o svijetu automobila samo zato što je žena, a svoju je ljubav prema automobilima razvila još 2019. kada je kupila prvi automobil.

Rebecca Cox (23) voli brzu vožnju i često je osuđivana u automobilskoj zajednici jer je žena. Voli se utrkivati u svom ljubičastom Mustangu, a otkako je zaradila na svojim živahnim fotografijama koje objavljuje na Instagramu, Britanka je uspjela financirati svoju strast kupnjom svog auta iz snova.

– Mnogi pretpostavljaju da zbog toga što sam žensko ili ne znam ništa o autu koji vozim ili očekuju da znam apsolutno svaku sitnicu o svom autu – rekla je i dodala:

– Nisam se bavila automobilima od djetinjstva i ne znam sve o svom automobilu, ali volim učiti i uživam u procesu. Ne pretvaram se da znam što radim, ali kao i svi drugi, svi moramo negdje početi.

Nakon što je provela vrijeme prikupljajući pratitelje unutar zajednice ljubitelja auta na internetu, Rebecca je zatim kupila Ford Fiestu, koju je počela modificirati. A onda je uspjela kupiti Ford Mustang, zahvaljujući prihodima koje je počela zarađivati na društvenim mrežama.

Rebecca je zagrizla i odvela auto na svoju prvu utrku.

– Prošle godine odlučila sam se voziti svojim Mustangom na stazi. Nikada se u životu nisam utrkivala i bila sam apsolutno prestravljena, pogotovo dok su svi gledali. Učinila sam to jer sam željela dokazati sebi da mogu, čak i ako ne pobijedim nijednu utrku. Toliko mi je djevojaka nakon toga poslalo poruku rekavši da je nevjerojatno što sam to napravila s tako malo iskustva, da one to nikad ne bi napravile – priča Rebecca, piše 24 sata.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba