Sjajni rezultati bedekovčanskih ‘Zmajeva’ u Karlovcu

Izborili su jedno finale i četiri polufinala, a oko vrata su stavili srebro i tri bronce 

Objavljeno: 14.02.2023. zagorjeinternational

U Karlovcu je prošlog vikenda održan ‘WAKO’, Europski kickboxing kup “Karlovac open 2023.“. Izvršni organizator kupa je bio KBK “Tigar” Karlovac, a natjecalo se ukupno  2217 natjecatelja iz 215 klubova i iz ukupno 32 zemlje. 

Iz bedekovčanskog kluba KBK ‘Zmaj’ natjecalo se četvero natjecatelja u sedam startova, i to njih četvero u ‘light contactu’ (Marija Antoaneta Hranić, Elena Ljubek, Noa Počekal i Ognjen Ledinščak), te troje u ‘kick lightu’ (Marija Antoaneta Hranić, Elena Ljubek i Noa Počekal). 

‘Zmajevi’ su u izuzetno jakoj i brojnoj konkurenciji u sedam startnih disciplina, izborili jedno finale i četiri polufinala, te su osvojili jedno srebro i četiri bronce. 

Marija Antoaneta Hranić osvojila je 5. mjesto u disciplini ‘light contact’ u kategoriji starijih kadetkinja do 55 kilograma, Elena Ljubek je u istoj disciplini, a u kategoriji juniorki do 50 kilograma osvojila 3. mjesto, dok je Noa Počekal u kategoriji juniora do 79 kilograma također osvojio broncu. U ‘light contactu’ se još natjecao i Ognjen Ledinščak u kategoriji seniora do 74 kilograma, a osvojio je 5. mjesto. 

U disciplini ‘kick light’, Marija Antoaneta Hranić je u kategoriji starijih kadetkinja osvojila srebro, Elena Ljubek je osvojila broncu u kategoriji juniorki do 50 kilograma, dok se Noa Počekal u kategoriji juniora do 79 kilograma također okitio broncom.  

Inače, Europski kup “Karlovac open“ je najveće kickboxing natjecanje na području Hrvatske, ujedno i jedno od deset najvećih sportskih manifestacija ove vrste u Europi i svijetu. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba