Nikad veći izbor serija i filmova

Izvrsna vijest iz Netflixa – smanjili su pretplatu za Hrvatsku

Objavljeno: 14.02.2023. zagorjeinternational

Nakon što su se svjetski mediji raspisali o ukidanju mogućnosti dijeljenja lozinke Netflixovog računa izvan jednog kućanstva, dolazi vijest koja će razveseliti sve korisnike u Hrvatskoj. Naime, najveći svjetski ‘streamer’, popularni Netflix, spušta cijene svih svojih pretplata.

Kako kažu u priopćenju koje su poslali, tvrtka je svjesna činjenice da korisnici nikada nisu imali više izbora kada je u pitanju zabava te je predana pružiti iskustva koje ne samo da ispunjavaju, već i nadmašuju njihova očekivanja. Dakle, s današnjim danom Netflix ažurira cijene paketa Basic na iznos 4,99 eura, Standard na iznos 7,99 eura i Premium na iznos 9,99 eura u Hrvatskoj. Prijašnja cijena iznosila je redom 7,99, 9,99 i 11,99 eura.

Cilj Netflixa je jednostavan: ponuditi širok izbor kvalitetnih TV serija i filmova, pažljivo odabranih za korisnike.  Novi korisnici prilikom prijave vide novu cijenu paketa odmah. Ažuriranje će biti dostupno postojećim korisnicima tijekom sljedećih tjedana od njihovog sljedećeg ciklusa naplate, a bit će ili već jesu, obaviješteni putem emaila. Točno vrijeme ovisit će o ciklusu naplate određenog korisnika, piše Večernji list.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba