Prijave otvorene do 2. ožujka

Grad Klanjec dodijelit će svojim udrugama ukupno 46.700 eura 

Objavljeno: 03.02.2023. VH

Odlukom klanječkog gradonačelnika Zlatka Brleka, raspisan je javni natječaj za financiranje programa/projekata koje provode udruge na području grada za 2023. godinu. 

Pozivaju se udruge sa sjedištem u Gradu Klanjcu, kao i udruge koje svoje programe realiziraju na području Grada Klanjca, da prijave svoje programe-projekte za opće dobro i razvoj Grada Klanjca koje namjeravaju realizirati u 2023. godini, a navedena prioritetna područja su javne potrebe u sportu, javne potrebe u kulturi te druge javne potrebe koje ostvaruju udruge i organizacije civilnog društva u ostalim područjima (npr. zaštita okoliša, briga o zdravlju, djeci i dr.).

Za područje sporta predviđeno je 35.000 eura. Najmanji iznos koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom programu ili projektu je 100 eura, a najveći 27.000 eura. Nadalje, za područje kulture je namijenjeno 7300 eura, a najmanji iznos koji se može ostvariti po programu je 200 eura, dok je najveći 4500 eura. Za druge javne potrebe je izdvojeno 4400 eura. Tu je najmanji mogući iznos 100 eura, a najveći 1500 eura. 

Rok prijave je do 2. ožujka, a prijedlozi programa ili projekata dostavljaju se isključivo na propisanim obrascima, koji su zajedno s Uputama za prijavitelje, dostupni na mrežnim stranicama Grada. 

Dokumentacija se predaje preporučeno poštom ili osobno na adresu Grada, Trg mira 11, 49290 Klanjec. Također, moguće je prijavu dostaviti i elektroničkom poštom na adresu  [email protected]

Više informacija dostupno je na službenim stranicama Grada. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba