Ove nedjelje igrat će se dvije tekme - dođite, podržite, navijajte

Kreće natjecanje Košarkaškog kluba Krapina – igrat će se 14 utakmica

Objavljeno: 01.02.2023. zagorjeinternational

Košarkaški klub Krapina ove će godine opet na natjecanje i odigrati 14 utakmica. Igrat će mlađi kadeti i juniori, a u nastavku saznajte više informacija.

Mlađi kadeti prvu utakmicu igraju VI. ligi, u nedjelju 05. veljače kad idu na daleko gostovanje u Otočac. Nakon više od tri mjeseca treninga i pripremne utakmice u Zaboku s vršnjacima iz KK Ksavera i pobjedom 65:29 nadaju se uspješnoj sezoni vođeni. Treneri Filip Križnik i Dino Štefanić vodit će ekipu kroz natjecanja, nadaju se dobroj igri i napretku svih igrača kojima je ovo prva natjecateljska sezona u kojoj će svi dobit svoju priliku.

Juniori Krapine igrat će prema ostvarenim rezultatima iz prošle sezone III. juniorsku ligu i odigrati 14 utakmica. Iz juniorskog pogona nekoliko igrača je uključeno u rad seniorskog pogona i odigrali su svoje prve seniorske minute. Trener Filip Križnik vjeruje u svoje igraće i nada se dobrim igrama svoje ekipe koja ima i nekoliko iskusnijih igrača koji su već dio seniorske ekipe! U prvom kolu u Krapinu dolazi ekipa Pešće, utakmica se igra također ove nedjelje s početkom u 16 sati u dvorani SŠ Krapina.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba