Zagrebački gradonačelnik danas je pomoćni radnik na edukaciji

Tomašević obukao žuto odijelo, ide skupljati otpad: ˝Idemo radit!˝

Objavljeno: 26.01.2023. zagorjeinternational

Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević zahvalio je radnicima Čistoće, koji su proteklih dana prosvjedovali, na strpljenju i iskrenosti te rekao kako ne postoji tema o kojoj se s radnicima neće razgovarati.

– Ono što je dogovoreno sam pismeno potpisao – kaže gradonačelnik objašnjavajući da je to da se ispuni pet uvjeta, a razgovara o preostalih šest i da se vidi kako ih se može u što većoj mjeri ispuniti, piše 24 sata.

– Želimo da radnici budu zadovoljni – rekao je.

– Moj dio pogodbe je da sam ponudio da danas idem s njima u skupljanje otpada, zato sam tako obučen i na edukaciji sam kao pomoćni radnik, da bih bolje razumio sve probleme s kojima se susreću – dodao je i rekao kako je potpisao da neće biti sankcija za radnike koji su bili u nezakonitom štrajku. 

– Molim građane da se što više drže pravila da bi ovim ljudima posao bio što lakši – dodao je.

Odlazak na teren je nešto što bismo očekivali od Tomaševićevog prethodnika Milana Bandić, a on kaže kako smatra da je to nužno i da ga se ne može uspoređivati s bilo kime.

– Što se tiče usporedbi, ja nisam Milan Bandić koji je oblačio uniformu da nauči radnike kako da rade, ja sam ovdje da ja naučim. Idemo radit – poručio je Tomašević.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba