Kerekeši zbog skeča s klečanjem za gulaš dobili i nekoliko otvorenih prijetnji, evo njihovog odgovora:

˝Ajmo se svi smiriti i pomoliti za sebe. Bez fotoaparata u rukama˝

Objavljeno: 09.01.2023. zagorjeinternational

Na svojoj Facebook stranici Kerekesh Teatar jučer je nasmijao svoje obožavatelje napisavši: ˝Muškarci klečali na Trgu Sv. Vinograda i molili da gulaš uspije. Da nije ni preretki ni preveč šarf. Žene danas ne trebaju kuhati, nosimo im gulaš jer ih volimo takve kakve jesu. Puno pusa od Kerekesh Teatra i prijatelja – poručili su uz fotografije muškaraca koji kleče i mole se˝. Istu smo objavu prenijeli sinoć, a danas su objavili novi status jer, kako to i inače biva, takva šala našla se na meti kritičara pa su u Kerekesh stigle otvorene prijetnje…

˝Obzirom da smo primili nekoliko otvorenih prijetnji i obzirom da su naše fotografije klečanja pored gulaša postale najpraćenija vijest u Hrvatskoj IKAD (što je izrazito žalosno, jer ima puno ljepših i važnijih vijesti) šaljemo ovu poruku svima koji još vjeruju u ljubav.
MI SMO VJERNICI I VJERUJEMO DA SE SVAKA MOLITVA JEDNAKO GLASNO ČUJE BEZ OBZIRA GDJE SE MOLI.
Ako živimo u demokraciji i prihvaćamo različitosti, zašto ne bismo sutra mogli postaviti tepihe na trgove i klanjati se u smjeru džamije ili druge crkve?
Ako poštujemo žene i njihova prava, zašto bismo trebali tražiti od njih da budu u službi muškaraca? I zašto bi muškarci trebali odlučivati umjesto žena?
Ako se ljudi vole, zašto ne bi smjeli voditi ljubav prije braka?
ŽIVIMO U 21. STOLJEĆU I KLEČIMO NA TRGOVIMA? Svoju seksualnu orijentaciju dokazujemo povorkama, zastavama ili šamarima i batinama?
AJMO SE SVI SMIRITI I POMOLITI ZA SEBE.
Bez fotoaparata u rukama. Sami za sebe. Sad.
AKO IZGUBIMO VJERU DA RAZLIČITO IDE ZAJEDNO, ONDA PRESTAJEMO BITI LJUDI.
Sve vas voli vaš Kerekesh Teatar
-p.s. (za one najosjetljivije – kalendar s Titom je jedino što smo našli u vikendici i nema veze s našim životnim stavovima, neki u ruci imaju gemišt jer je fotkanje bilo spontano i nismo klečali 3 sata koliko se kuhao gulaš)˝, napisali su danas.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba