Evo svih poznatih detalja izbora za Miss Universe u kojem se natječe i naša Zagorka

Arijana slobodno vrijeme provodi s cimericom iz Libanona, cure marljivo rade i vježbaju, no nastup nekih djevojaka upitan zbog korone

Objavljeno: 07.01.2023. zagorjeinternational

U američkom New Orleansu će se 14. siječnja održati 71. izbor za Miss Universe, a 86 prekrasnih djevojaka iz svih krajeva svijeta već odrađuju brojna snimanja, probe koreografija te sudjeluju na raznim eventima.

Hrvatska predstavnica, naša Krapinčanka Arijana Podgajski, marljivo sudjeluje u svim aktivnostima, a ono malo slobodnog vremena koje ima, provodi u društvu cimerice iz Libanona.

Neke od djevojaka poput Miss Curacaoa su zbog pozitivnog nalaza na koronavirus u karanteni, pa je i njihov nastup u finalu vrlo upitan.

Samo tri dana prije spektakularnog finala održat će se i preliminarno natjecanje za ulazak u Top 20, a ove godine format izbora se ponovno mijenja.

Miss fotogeničnosti, Miss kolegijalnosti, te Miss koja bude najbolja u kupaćem kostimu i najelegantnija u večernjoj haljini dobiti će posebne nagrade. Natjecanje u kupaćim kostimima će se fokusirati isključivo na zdravlju tijela i kondiciji. 

Ono što izbor čini interesantnim je show u nacionalnim kostimima koji je postalo prava atrakcija. Arijanin kostim predstavlja Krapinsko – zagorsku županiju, ljepote Zagorja i ‘Bajku na dlanu’, a žiriju će se predstaviti na preliminarnom natjecanju u dugoj elegantnoj rozoj Sherri Hill haljini, cipelama Baldinini uz styling Aura i Schwarzkopf te Vivian estetic’s kozmetike i nakit draguljarnice Dodić.

– Za našu Arijanu možete glasovati još nekoliko dana putem mobilne aplikacije Miss Universe i tako joj dati potporu za ulazak u polufinale jer će djevojka s najviše glasova publike osigurati svoje mjesto u polufinalu odnosno Top 20 – rekla je Ivana Delač, direktorica odnosa s javnošću direkcije Miss Universe Hrvatske.

Žiri koji je još uvijek tajan, činit će samo žene, a ista je situacija i što se tiče voditeljica. Naime program će voditi Jeannie Mai, nekadašnje Miss Universe Olivia Culpo i Catriona Gray te Zuri Hall.

Inače, produkcija ovogodišnjeg izbora za Miss Universe košta 300 milijuna bahta dok je kruna vrijedna 5.5 milijuna dolara.

Sva zbivanja u vezi Arijaninog sudjelovanja na svjetskom izboru možete pratiti na društvenim mrežama Miss Universe Croatia Facebook, Twitter i Instagram.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba