Imamo odličan recept za božićno druženje uz super program

BLAGDANSKI VIKEND: Evo što vas čeka u Klanjcu

Objavljeno: 16.12.2022. zagorjeinternational

U Klanjcu se danas nastavlja blagdanski program tradicionalnim Božićnim sajmom na Trgu Antuna Mihanovića od 17 sati, uz program klanječke škole i Dječjeg vrtića, a Društvo ‘Naša djeca’ pridružuje se ovom blagdanskom događanju s dječjom kazališnom predstavom ‘Bjelobradi nosi darove’ Teatra Gavran, ali i darovima za svu djecu koja će nam se pridružiti na trgu. Bit će naravno i kuhanog vina, čaja, fritula, lepinja, štandića s božićnim ukrasima, rukotvorinama, domaćim proizvodima lokalnih OPG-ova.

Nakon dugih pandemijskih godina tradicionalni božićno-novogodišnji koncert KUD-a ‘Antun Mihanović’ vraća se konačno ponovno u školsku sportsku dvoranu i ove nedjelje s početkom u 19 sati.

Željni svoje publike i nastupa kulturni amateri iz Klanjca i okolnih sredina pripremaju malu retrospektivu svog godišnjeg umjetničkog stvaralaštva. Pa će tako uz KUD ‘Antun Mihanović’, koji je nedavno obilježio 40. obljetnicu djelovanja, nastupiti i Pjevački zbor ‘Naša lipa’ iz Tuhlja, Pjevački zbor ‘Đuro Prejac’ iz Desinića, Pjevački zbor iz Kraljevca na Sutli i mješoviti zbor klanječke župe, Puhački orkestar iz Kumrovca, KUD ‘Horvatska’, a za dobru atmosferu i pokoje iznenađenje bit će tu i solisti i Božićni bend.

Nakon koncerta Grad Klanjec i gradonačelnik Zlatko Brlek priređuju tradicionalno božićno-novogodišnje druženje za građane i sve posjetitelje koncerta.


Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba