Sezona darivanja je pred vratima, a ‘Vuglec Breg’ nudi poklone s kojima ne možete pogriješiti

Darujte dašak tradicije, zavičaja i vrhunske kvalitete, darujte ‘Vuglec Breg’ vina i poklon pakete

Objavljeno: 05.12.2022. zagorjeinternational

Što vas više raduje, kada darujete ili kada primate poklone? Draže vam je zasigurno kada darujete poklone, a doba godine koje stiže je upravo to doba darivanja. Darivanjima na kraju godine dajemo lijepi pečat dosadašnjoj suradnji, pokazujemo poslovnim partnerima, kolegama i suradnicima da ih cijenimo, da mislimo na njih ili im se samo zahvalimo na svemu uz najljepše želje za vrijeme koje dolazi. 

Turističko selo ‘Vuglec Breg’ iz Škarićeva pored Krapine, ljudima je poznato kao mjesto gdje se dođu opustiti, nauživati svježeg zraka i prirode, zabaviti, izvrsno pojesti, odlično popiti i ponijeti sa sobom sjajne uspomene. 

Međutim, Vugleci, čija uspješna obiteljsko – ugostiteljska priča postoji više od 16 godina, svoju su ponudu koja obuhvaća senzacionalne zagorske specijalitete, smještaj u originalnim zagorskim kućicama, wellness užitke, zabavu na otvorenom, organizaciju konferencija, sastanaka, domjenaka i brojnih proslava, u predbožićno vrijeme osvježili već tradicionalnim poklon paketima i poklon bonovima. 

‘Vuglec Breg’ već dugi niz godina za sve svoje posjetitelje i klijente u ponudi, uz svoja standardna vina i pjenušce, ima i sjajne poklon pakete. Njihove poklon košare sadrže pjenušce i vina iz podruma vinarije ‘Vina Vuglec’ te gastro delicije domaćih proizvođača i OPG-ova, a osim košara i ploška složenih od nešto skromnijih do raskošnijih i većih, tu su i poklon kutije ‘Vina Vuglec’. 

U ponudi su tako ‘Plošek vino’ i ‘Plošek pjenušac’, zatim ‘Fajn paket’, ‘Košara Gastro’, ‘Košara Delikates’, ‘Slatki paket’ i ‘Košara VIP’, a tu su onda i paketi koji uključuju samo odlična vina poput pjenušca ‘Vuglec extra brut’ koji dolazi s dvije kristalne čaše, ‘Magnuma Vuglec extra brut’ te vino ‘Baronial brut’, a sva navedena dolaze u prekrasnim drvenim kutijama. 

Sve spomenute ‘Vuglec Breg’ poklon pakete možete pregledati i naručiti putem njihovog web shopa, odnosno njihove web stranice, gdje je prikazan svaki poklon paket uz konkretan opis i mogućnost narudžbe. Dostava je, ovisno o iznosu narudžbe, besplatna za područje čitave Hrvatske.

Ako se još uvijek niste odlučili što ćete darovati svojem poslovnom partneru, kolegi ili suradniku, a možda i prijateljima, s paketima ‘Vuglec Brega’ nećete pogriješiti jer tako darujete tradiciju, vrhunski proizvod i užitak. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba