Sve do nedjelje 11. prosinca

Policija provodi pojačani nadzor vozača – evo na što će se posebno paziti

Objavljeno: 05.12.2022. zagorjeinternational

Od danas pa do nedjelje 11. prosinca, provodit će se nadzor vozača pod utjecajem alkohola i/ili droga, objavila je PU krapinsko – zagorska.

Radi se o preventivno – represivnoj akciji kojom je predviđeno provođenje mjera usmjerenih na podizanje veće razine sigurnosti u prometu s ciljem sprječavanja počinjenja prometnih prekršaja koji utječu na nastanak ili posljedice prometnih nesreća.

Navedena akcija je prvenstveno usmjerena na suzbijanje prekršaja upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola i/ili droga, no tijekom akcije će se sankcionirati i svi drugi prekršaji.

– Pozivamo sve sudionike u prometu da se pridržavaju prometnih propisa jer prevelikim pouzdavanjem u svoje vozačke sposobnosti i mogućnosti svog vozila, tragedija se može desiti u trenu i obilježiti vas ili nekog drugog za cijeli život. Upozoravamo sve vozače da prije ili tijekom vožnje ne konzumiraju alkoholna pića – poručuju iz policije te savjetuju vozačima da brzinu kretanja vozila prilagode vremenskim prilikama i uvjetima na kolniku. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter