NAJFREKVENTNIJA LOKACIJA U GRADU: Uvijek ste željeli otvoriti najposjećeniju trgovinu ili najljepšu slastičarnu u srcu Zagorja?

Iznajmljuje se više od 130 kvadrata u prizemlju najnovije nekretnine u Krapini, s čak sedam pripadajućih parkirališta

Objavljeno: 05.12.2022. zagorjeinternational

U prizemlju novoizgrađene zgrade na adresi Frana Galovića 1 u Krapini, na mikrolokaciji između FINA-e i Lidla, na najfrekventnijoj prometnici u gradu, iznajmljuje se poslovni prostor ukupne neto podne površine 206,48 četvornih metara. Tome pripada i šest parkirališnih mjesta i još jedno dodatno, a radi se zapravo o popločenoj površini koja može poslužiti kao parking, ali i kao izložbeni vanjski prostor.


Iako je prvotno zamišljeno da to budu dva poslovna prostora, ona su po najnovijem etažnom elaboratu spojena u jedan, a obračunska korisna površina koja se uzima za predmet najma, s umanjenim koeficijentima za parkirna mjesta je 130,90 m2. Moguć je dogovor i o dodatnom skladišnom prostoru vezanom na predmetnu nekretninu.

Navedeni poslovni prostor još nije 100 posto završen, pa se u kratkom roku može prilagoditi novom najmoprimcu, a vlasnik ističe da se radi o veoma kvalitetno izgrađenoj zgradi te su poslovni prostori opremljeni podnim grijanjem, klimatizacijom, modernom keramikom i sanitarijama.

KONTAKT:
+385 (0)98/250-050
+385 (0)98/207-166

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba