Bogat program Najslađeg adventa u Zaprešiću

Klizalište, slastice, sjajni koncerti i kuća Bake Mraz: Dođite s najmilijima i uživajte u slatkoj božićnoj priči

Objavljeno: 27.11.2022. zagorjeinternational

Tek nekoliko dana dijeli nas od početka adventa, najveselijeg i najsvečanijeg doba u godini – s nestrpljenjem se odbrojavaju zadnji sati prije paljenja šarenih lampica i službenog početka Najslađeg adventa u Zaprešiću. Turistička zajednica grada Zaprešića pripremila je za vas bogat i zanimljiv program.

Ove godine na Trgu Ivana Pavla II očekuje vas prava slatka bajka u kojoj ćete doživjeti čaroliju blagdana na poseban način. Glavni gradski trg zasjat će sjajem tisuća lampica i crveno bijelih ukrasa slatkiša koji će razvedriti i najtmurnija lica. Vesela druženja na otvorenom bit će još slađa uz posebnu ponudu slastica i božićnih specijaliteta, te pjesmu čestitara koja će ugrijati srca posjetitelja i donijeti pravi duh Božića.

Ipak, Najslađu božićnu priču, organizatori su pripremili za najmlađe čija srca kucaju najjače na spomen Božića i božićnih blagdana.

-Ove ih godine vodimo na Sjeverni Pol, u topli dom Bake Mraz. Ona za njih priprema puno kreativnih radionica i animacija, a kao i sve naše bake, i Baka Mraza zna recepte za najukusnije slastice koje će im rado otkriti na kuharskim radionicama u grijanoj kupoli. Božićno raspoloženje nastavit će se i u potrazi za božićnim blagom i vilenjacima, božićnim predstavama, ali i igrama na ledu jer ćemo, i ove godine, uživati u klizanju na više od 360 metara kvadratnih leda pod zvjezdanim i nebom i uz najljepše božićne pjesme – rekli su organizatori.

Program se nastavlja s tradicionalnim zajedničkim paljenjem adventskih svjećica uz prigodni program.

-Vodimo vas i na Najslađu adventsku turu – šetnju lampašima po Zaprešiću, a posebno slatka ove godine je glazbena priča. Pripremite se za puno sjajnih tuluma jer Najslađi glazbeni program ovogodišnjeg adventa donosi dvadeset večeri obojanih live svirkama i top koncertima, a sve kako bi blagdanska druženja na trgu bila što veselija – kazali su organizatori.

Na pozornicu stižu Ida Prester, Saša Lozar, Meritas & Jelena Radan, Tri soprana One, a Luka Nižetić priprema veliki božićni party. Šećer na kraju bit će i Najslađi doček nove 2023. godine, uz fenomenalan tulum s poznatom grupom Vigor.

-Puno je još slatkih detalja koje vam nećemo otkriti, a koji će uljepšati ovu našu slatku božićnu priču koja samo što nije započela. Zato okupite najmilije i okusite Najslađi advent u Zaprešiću od 26. studenog do 8. siječnja – poručuju organizatori.

Detaljan program pogledajte na poveznici.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba