“Stari školarci i profesor ponovno na okupu“

Okupila se popularna ekipa iz Večernje škole, obožavatelji oduševljeni: “Proslava mature“

Objavljeno: 10.11.2022. zagorjeinternational

Najpoznatiji kao Blaž iz Večernje škole, Damir Folnegović na svom je Facebook  profilu objavio fotografiju na kojoj se okupila cijela ekipa Večernje škole, a uz fotografiju napisao je: “Evo  ponovo na okupu stari školarci i profesor Večernje škole“.

Uz Folnegovića, na fotografiji su i Željko Pervan koji je glumio profesora Maksimilijana Juru Kučinu te njegovi učenici Ahmed El Rahim (Antimon), Mladen Horvat (Denis) i Zlatan Zuhrić Zuhra (Aljoša). Ispod fotografije su se nanizali komentari oduševljenih obožavatelja.

“Jedan zauvijek nedostaje, pozdrav ekipi”, “Ljuta ekipa”, “Proslava mature…vidim i razrednica je nazočna”, “Ajmo, vrijeme je za novu Večernju”, “Lijepo vas je vidjeti zajedno”, “U kojem ste razredu sad? – neki su od komentara obožavatelja.

Popularnu Večernju školu osmislio je Željko Pervan, a rađena je bez scenarija. U početku je, kako piše Index.hr, emitirana na OTV-u, a kasnije je prešla na HRT, dok se od 2007. godine, svakodnevno uživo prikazivala na Novoj TV pod imenom Večernja škola – praksa. Brojne epizode Večernje škole na YouTubeu imaju i preko 300.000 pregleda, a originalnu postavu Večernje škole iz 1995. godine činili su Željko Pervan, Zlatan Zuhrić, Mladen Horvat, Ahmed El Rahim i pokojni Đuro Utješanović.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba