NIJE PROŠLO NI TJEDAN DANA OD INSTALACIJE ZELENOG OTOKA: Ovo je današnja slika, slijedi demontaža

˝Kaj smo na to došli da kopamo po tuđem smeću i igramo se detektiva jer je nekome teško ispružiti ruku i baciti svoje smeće?˝

Objavljeno: 05.11.2022.

˝Nije prošlo ni tjedan dana od kad smo dali očistiti zeleni otok u Vojnovcu. Ovo je današnja slika. Obavještavam da je upravo potpisan nalog o ukidanju zelenog otoka u Vojnovcu. Deponija će biti sanirana danas te će se izvršiti demontaža spremnika za otpad˝ napisala je u Facebook objavi loborska načelnica Ljubica Jembrih, a ispod koje se povela rasprava.

– Moje mišljenje da nisu to učinili mještani Vojnovca – napisala je jedna mještanka.

– Slažem se. Najviše problema imamo sa vikendašima koji hodočaste upravo po mjestima gdje su postavljeni zeleni otoci. Nažalost ovo je jedini način da to riješimo. Posebno ću obavještavati rasporede mobilnog reciklažnog dvorišta kako bi naši mještani mogli i tu uslugu koristi u punom obliku. Početkom godine Komunalac Konjščina u računima pošalje i način dogovora oko sakupljanjakomunalnog otpada na svakom kućnom pragu, tako da molim sve da svi počnemo koristiti sve usluge koje su nam zakonski omogućene – poručila je načelnica Jembrih ispod.

– Kaj smo na to došli da kopamo po tuđem smeću i igramo se detektiva i to zato jer je nekome teško ispružiti ruku i baciti SVOJE razvrstano smeće za SOBOM? Ne za Vama ili nekim trećim već za sobom. Svašta – piše još u komentarima.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba