Zakonski rok za zamjenu guma je blizu, nemojte čekati zadnji tren

Kupite nove zimske gume i spremni dočekajte zimu, a pritom nikako nemojte zaobići Gumiimpex-GRP, njihov online shop i uslugu dostave na kućni prag

Objavljeno: 02.11.2022. zagorjeinternational

Bliži se zima i krajnje je vrijeme da razmislite koje gume su najbolje za Vaš automobil kako bi što sigurnije i što bezbrižnije putovali gdje god poželite, čak i u lošim uvjetima na cestama. Gume posreduju između automobila i ceste i time čine prvi stup Vaše sigurnosti na cesti, stoga obratite veliku pozornost prilikom kupovine istih.

Ako sami niste sigurni koje su gume idealne za Vaš automobil, stručni savjet uvijek možete potražiti u Gumiimpex-GRP vulkanizerskim servisima. Obratite im se s povjerenjem, a stručno će vas osoblje, svojim iskustvom i savjetima, uputiti prilikom odabira guma koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. 

Može i online

Osim u prodavaonici, sigurnu i pouzdanu kupovinu Gumiimpex-GRP nudi i putem svoje web trgovine. Tako u svega par klikova, iz udobnosti vašeg doma, možete naručiti i platiti gume po vašim željama i potrebama te potom pričekati da Vam ih dostave na kućni prag. U bogatoj ponudi nalazi se preko 2000 guma različitih dimenzija guma, a web trgovina, između ostalog, nudi i mogućnost usporedbe cijena. Također, omogućuje Vam i pregledniju, sadržajniju i funkcionalniju online kupovinu guma ekskluzivnih brendova poput Michelin, Continental, Bridgestone, Goodyear, Dunlop, Sava, Hankook, Pirelli, ali i mnogih drugih. 

Korisni savjeti 

Za Vašu što veću sigurnost u prometu, ali i sigurnost svih ostalih sudionika u prometu, evo i nekoliko savjeta u vezi kupovine zimskim guma za vozila od stručnog tima Gumiimpexa.

– Kada se odlučite za model auto guma, kupite sve četiri zimske auto gume. Ako kupite samo dvije, a druge dvije su ljetne, time dobivate samo djelomično upravljiv automobil u uvjetima snijega ili leda. Zato je puno bolje uložiti u početku malo više novaca u kupnju sve četiri zimske auto gume radi potpunije sigurnosti i užitka vožnje, ali nakon par sezona ćete napokon shvatiti da kupnjom zimskih auto guma niste u minusu već ste financijski na nuli jer se vaše ljetne gume koje ne koristite preko zime neće potrošiti već traju dvostruko dulje, dok je sigurnosni faktor neusporedivo veći – poručuju. 

Također, valja podsjetiti i da Zakon u Hrvatskoj propisuje obaveznu zimsku opremu od 15. studenoga, pa sve do 15. travnja, stoga izbjegnite gužve koje će nastati uoči zakonskog roka za zimsku opremu i montirajte zimske gume što prije.

Poslovnice 

Sjedište Gumiimpexa-GRP nalazi se u Varaždinu na adresi Ulica Mihovila Pavleka Miškine 64c, a kontaktirati ih možete i na broj telefona 042/404-533 ili na e-mail  [email protected]. Radno vrijeme je od ponedjeljka do petka od 7 do 17 sati te subotom od 7 do 13 sati. 

Poslovnica Gumiimpexa-GRP nalazi se i u Zagrebu na adresi Slavonska avenija 26/5. poslovnicu možete kontaktirati na broj telefona 01/2452-944, faxa (+385 1 2409 565) ili putem e-maila [email protected]. Radno vrijeme poslovnice je od ponedjeljka do petka od 7 do 17 sati te subotom od 8 do 13 sati.  

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba