Do 20. studenog

Šaljite svoje prijedloge vezane uz “Smjernice za organizaciju i razvoj sustava civilne zaštite na području grada Varaždina za razdoblje 2023. – 2026. godine“

Objavljeno: 23.10.2022. zagorjeinternational

Iz Grada Varaždina su uputili obavijest da se do 20. studenog provodi savjetovanje sa zainteresiranom javnošću povodom usvajanja Smjernica za organizaciju i razvoj sustava civilne zaštite na području grada za razdoblje 2023. – 2026. godine.

-Smjernice za organizaciju i razvoj sustava civilne zaštite na području grada za razdoblje 2023. – 2026. godine je dokument kojeg predstavnička tijela jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave razmatraju i usvajaju sukladno propisima kojima se uređuje sustav civilne zaštite. Razlog donošenja dokumenta je utvrđivanje ciljeva i konkretnih koraka, mjera i aktivnosti kojima se utvrđuje organizacija i razvoj sustava civilne zaštite za razdoblje za koje se dokument usvaja – pojasnili su iz Grada.

Cilj provođenja savjetovanja sa zainteresiranom javnošću je upoznavanje javnosti s nacrtom dokumenata, a radi dobivanja mišljenja, primjedbi i prijedloga i eventualno prihvaćanja zakonitih i stručno utemeljenih prijedloga, primjedbi i mišljenja. Materijali  i obrasci relevantni za savjetovanje kao i sami nacrtni dokumenata, nalaze se na web stranici Grada Varaždina.

Doprinose javnom savjetovanju moguće je dostaviti isključivo putem priloženog obrasca,  zaključno do 20. studenog, na adresu Grad Varaždin, Upravni odjel za poslove gradonačelnika i Gradskog vijeća Grada Varaždina, Trg kralja Tomislava 1, Varaždin,  s naznakom: “Primjedbe, prijedlozi i mišljenja na Nacrt Smjernica za organizaciju i razvoj sustava civilne zaštite na području grada Varaždina za razdoblje 2023. – 2026. godine” ili na e-mail adresu: [email protected].

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba