DRUŠKOVEC HUMSKI: Policija obavljala očevid pa naišla i na PVC vrećicu...

Muškarac (39) s 2,28 promila vozio neregistrirani moped bez kacige, stisnuo gas, vrludao, sletio i pao pa završio u OB Zabok

Objavljeno: 19.10.2022.

U Druškovcu Humskom na DC 206 jučer oko 15.50 sati došlo je do prometne nesreće koju je skrivio 39-godišnjak, upravljajući mopedom s 2,28 promila i tom prilikom, možemo reći, sam sebi nanio ozljede. Policija je danas, nakon jučer obavljenog očevida, iznijela detalje pa se ispostavilo kako je, osim što je prekršio zakona o obveznim osiguranjima u prometu, kao i onaj o sigurnosti prometa na cestama, prekršio i zakon o trošarinama.

Naime, 39-godišnjak je upravljao neregistriranim mopedom, bez zaštitne kacige, pod utjecajem alkohola od 2,28 promila pa uslijed neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom i sletio van kolnika na travnatu nizbrdicu, nakon čega je došlo do pada vozača sa mopeda na kolnik. Tom je prilikom 39-godišnjak zadobio lakše tjelesne ozljede pa je prevezen u Opću bolnicu Zabok. Kako je policija nastavila očevid i provodila daljnji nadzor, naišla je na PVC vrećicu u kojoj se nalazilo 200 grama sitno rezanog duhana za pušenje neobilježenog duhanskom markicom Ministarstva financija Republike Hrvatske. Daljnje postupanje obavljeno u suradnji s carinskim službenicima Područne jedinice, Službe za mobilne jedinice Krapina, protiv 39-godišnjaka slijedi prekršajni nalog.


Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba