Iduće nedjelje svi u Gornju Stubicu

Na redu je još jedna, 13. po redu, Gupčeva kestenijada ‘Mošt rezanec i kostanj pucanec’

Objavljeno: 17.10.2022. VH

Kod Gupčeve lipe u Gornjoj Stubici će se u nedjelju 23. listopada održati 13. po redu Gupčeva kestenijada ‘Mošt rezanec i kostanj pucanec’. 

Manifestacija koja slavi sve blagodati jeseni u Gupčevom kraju, već godinama okuplja ljubitelje prirode, gljiva i kestena, ali i dobre kapljice i zabave.

Svojim će se proizvodima na manifestaciji predstaviti OPG-ovi Gupčevog kraja i šire okolice, pa će tako posjetitelji moći kupiti med, sireve, domaću zimnicu, vina, kolače i brojne druge domaće proizvode, a bogatstvo i raznolikost sadržaja upotpunit će i kulturno – zabavni program uz nastup KUD-ova i ‘Footloose band’.

Manifestacija počinje u 11 sati Sajmom OPG-ova te bogatom gastro ponudom, a nudit će se pečeni kesteni, gulaš od gljiva, slastice od kestena te brojne druge delicije. Također, održat će se i degustacija mošta Udruge vinara i vinogradara ‘Peharček’, a poznata ljubiteljica prirode, Stubičanka Jadranka Blagec, pripremit će izložbu i determinaciju gljiva.

Svoje će nastupe od 11 sati imati i Dječji vrtić ‘Jurek’ iz Gornje Stubice, KUD ‘Horvatska’ iz Velike Horvatske i domaći KUD ‘Matija Gubec’ iz Gornje Stubice. 

Atmosferu će dodatno zagrijati ‘Footloose band’ svojim nastupom od 12.30 sati. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba