Ove nedjelje u krapinskoj festivalskoj dvorani humanitarno - modna revija “City modus“ 2022

Kreacije dizajnera među kojima su i one Krapinčanke Monike Hršak, nosit će žene iz zagorskog javnog života – među modelima i zlatarska gradonačelnica Jasenka Auguštan – Pentek

Objavljeno: 17.10.2022. zagorjeinternational

Ove nedjelje, već šestu godinu zaredom, a ove godine i drugu godinu za redom u festivalskoj dvorani u Krapini pod visokim pokroviteljstvom Krapinsko – zagorske županije s početkom u 18 sati održat će se humanitarno-modna revija ‘City modus’ 2022. Kao i sve godine do sada, revija je humanitarnog karaktera, a ove godine bit će to za rad udruge žena oboljelih od raka dojke Pink life.

Na reviji će se predstaviti osam hrvatskih dizajnera, a to su modni salon ‘Botun’, ‘Vibela’, multibrand store ‘Calico’, I do vjenčanice i večernje haljine, dizajnerski nakit Cyber look, kao i vrlo poznata dizajnerica iz Krapine Monika Hršak, a reviju će nositi žene iz javnog i političkog života Krapinsko – zagorske županije, pa će tako između ostalih reviju nositi i zlatarska gradonačelnica Jasenka Auguštan – Pentek, ali i druge osobe iz javnog života Hrvatske. U glazbenom dijelu programa nastupit će Lucija Jelušić, Gordana Ivanjek Tušek, Marko Vukes, Mirko Švenda Žiga i Bojan Jambrošić, a program će voditi voditeljica Ana Kruhak. Cijeli događaj je i ove godine u organizaciji Hane Tabaković i Ive Loparić Kontek idejnih začetnica humanitarno-modnog projekta ‘City modus’.

– Zahvaljujemo se Krapinsko – zagorskoj županiji i županu Željku Kolaru koji je prepoznao ovaj hvalevrijedan projekt kao i Gradu Krapini, Turističkoj zajednici Grada Krapine i Pučkom otvorenom učilištu te brojnim gradovima i općinama Krapinsko – zagorske županije koje su stale uz nas, a vas sve pozivamo da 23. listopada budete s nama na ovom lijepom događanju – rekle su Hana i Iva.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba