Katastrofični prizori jučerašnje nesreće lede krv u žilama

SVJEDOK NESREĆE NA CRESU: ˝Prošli tjedan je poginula obitelj zbog ovakvih, danas smo to mogli biti mi˝

Objavljeno: 02.10.2022.

Jučer popodne, oko 13.30, između Beleja i Hraste na području otoka Cresa, dogodila se teška prometna nesreća kada je 45-godišnji vozač Porschea zagrebačke registracije, zbog prevelike brzine, skrenuo u suprotno traku i zabio se u cisternu riječkih registracija.

Vozač Porschea zadobio je teške tjelesne ozljede i nalazi se u KBC-u Zagreb. Stravični prizori s mjesta nesreće, ali i video koji pokazuje cijelu strahotu.

Jedan od svjedoka ispričao je sljedeće:

– Ovo se dogodi kad 50-ak auta Porsche club Adria izađe sa trajekta na Mergu (Cres) i prema Lošinju voze kao manijaci (sigurno 150 km/h, a ograničenje 80 cca), prestižući svaki auto na koji nalete, nebitno gdje i kad (puna linija, zavoj) uključujući i nas, gdje nas je pet auta prestiglo skupa sa ovim sa slike (dotični je bio zadnji u toj koloni) koji je nakon nekih minutu završio kao na slici. Mi smo naravno došli prvi, ljudi koji su pomalo stizali na mjesto nesreće su svi odreda govorili kako su vozili kao luđaci, vozač šlepera je rekao da je jednog prije jedva izbjegao prešavši na šljunak kako ne bi došlo do nesreće međutim ovog nije mogao izbjeći jer je vozio u njegovoj traci. Prošli tjedan su novine bile pune objava o poginuloj obitelji zbog ovakvih koji se utrkuju po cesti ne mareći za druge sudionike u prometu. Danas smo to mogli biti mi, ili bilo tko od automobila tko im se našao na putu. Božjim čudom, vozač cisterne je dobro, a i vozač Porschea se izvukao! Ako vam već vaš život nije mio, nama ostalima naš je – kazao je N.N.

https://www.youtube.com/watch?v=rt4_M4T4_iU

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba