PRIJAVITE SE U PAR KLIKOVA

Donosimo top ponudu poslova s područja Krapinsko – zagorske županije

Objavljeno: 30.09.2022. zagorjeinternational

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi 10 poslovnih prilika za prijavu njihovom mogućnosti brze prijave! Sretno!

HIDRAULIKA KURELJA d.o.o. za proizvodnju i servis specijalnih hidrauličnih konstrukcija i nadogradnji zapošljava osobu na radnom mjestu Elektroničar/autoelektričar (m/ž). Mjesto rada Donja Stubica. Potpune prijave poslati putem linka do 26. listopada.

Dom zdravlja Krapinsko – zagorske županije zapoškjava osobu na radnom mjestu Doktor/doktorica medicine. Mjesto rada Sveti Križ Začretje. Potpune prijave poslati putem linka do 06. listopada.

KTC d.d.  zapošljava Skladišnog radnika (m/ž) u Zaboku. Prijave su otvorene do 30. rujna, a prijaviti se možete putem linka.

Ljekarne Šćuric zapošljava osobu na radnom mjestu Magistar farmacije (m/ž). Mjesto rada Stubičke Toplice. Prijave poslati putem linka do 06. listopada.

Plinka-Puh d.o.o. traži Djelatnika na benzinskoj postaji (m/ž) u mjestu Mokrice. Tvrtka podržava zapošljavanje umirovljenika. Rok za prijavu je 01. listopada. Prijavite se klikom na link.

BMH Bedekovčina d.o.o. zapošljava na poziciju Bravar / Pomoćni bravar (m/ž) u Bedekovčini. Rok za prijavu je 10. listopada.  Traže djelatnike sa ili bez iskustva. Prijavite se klikom na link.

Zagi Grupa d.o.o. u potrazi je za Pomoćnim osobljem u kuhinji (m/ž) u Oroslavju. Rok za prijavu je  03. listopada. Prijavite se putem linka.

Wustenrot stambena štedionica d.d. traži Wunstenrot financijskog eksperta (m/ž) u Krapini. Prijaviti se možete do 05. listopada. Sve detalje o oglasa i način prijave provjerite na linku.

TERME STUBAKI d.o.o. zapošljavaju Kozmetičara (m/ž) u Stubičkim Toplicama. Poslodavac traži 2 radnika za rad na neodređeno vrijeme. Prijaviti se možete do 20. listopada. a više detalja dostupno je na linku.

HON-ING d.o.o. zapošljava na poziciju Vozač viličara – skladišni radnik (m/ž) u mjestu Sv. Križ Začretje. Kandidat mora imati položen tečaj za vozača viličara. Sve detalje natječaja možete provjeriti na linku, a prijave su otvorene do 05. listopada.

Za dodatnu ponudu poslova kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Želimo vam sreću prilikom prijave!

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba