Vetropack Straža traži nove zaposlenike u proizvodnji

Postanite dio jedne od najuspješnijih hrvatskih kompanija

Objavljeno: 26.09.2022. zagorjeinternational

Vetropack Straža, tvornica staklene ambalaže s više od 160 godina uspješnog rada, otvara nova radna mjesta, a budućim zaposlenicima nudi siguran posao, redovita i dobra primanja te poticajne beneficije.

Zbog odlazaka u mirovinu, Vetropack Straža zapošljava četvoricu strojostaklara koji će savjesno nadzirati i upravljati pećima u vrućoj zoni. Za ovo radno mjesto potrebna je trogodišnja ili četverogodišnja srednja škola te spremnost i volja za rad.

Riječ je o radu na neodređeno, s punim radnim vremenom i minimalno 30 dana godišnjeg odmora. Radi se u smjenama, što uključuje noćne smjene i vikende, a raspored je određen za cijelu godinu unaprijed.

Zainteresirani kandidati mogu više o radnom mjestu pročitati na Vetropackovoj službenoj stranici.

Vetropack Straža d.d. proizvodi, prodaje i distribuira staklenu ambalažu na tržištima Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Makedonije, kao i na tržištima ostalih zemalja jugoistočne Europe. Tvornica se nalazi u Humu na Sutli, a nudi sveobuhvatan asortiman prilagođen regionalnim potrebama. Kao jedini hrvatski proizvođač ambalaže, najvažniji je dobavljač staklene ambalaže domaćoj industriji pića i namirnica.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter