OSVJEŽENJE STAROG HITA: Jelena Rozga izbacila prvu pjesmu novog albuma u duetu s Matijom Cvekom

˝Jedne večeri nazvala me Jelena, a ja jednostavno nisam mogao odbiti˝

Objavljeno: 15.09.2022.

Od kraja kolovoza sve popularniji Matija Cvek sjajnog vokala i energije na svojim društvenim mrežama izbacuje ‘hintove’ nove suradnje, a danas su njegovi obožavatelji, ali i obožavatelji dugogodišnje pjevačice Jelene Rozge dočekali taj dan. Ovaj je dvojac posljednjih mjeseci radio na obradi Jeleninog hita ˝Zar je ljubav spala na to˝ koji je prije više od 20 godina kao članica grupe Magazin otpjevala s Tifom, bivšim pjevačem Bijelog dugmeta.

Pjesma je to koja je kao prva u nizu Jeleninog novog albuma ˝Minut srca mog˝ danas u podne predstavljena na njenom YouTube kanalu. Osvježenje starih hitova tako se prelilo i na naslov samog albuma, a Jelena ga je napravila sebi za dušu vjerujući kako će kroz pjesme publika prepoznati iskrenu emociju koja je vodi u poslu.

Pjesma ˝Zar je ljubav spala na to˝ u samo tri sata pregledana je 8420 puta, a Matiju smo kontaktirali kako bi nam ispričao kako je uopće do ove suradnje došlo.

– Jedne večeri nazvala me Jelena i rekla da radi album i pitala da li bih s njom otpjevao tu pjesmu koju je otpjevala s Tifom prije 20-ak godina. Naravno da sam pristao, ipak je to Jelena, a i sjećam se te pjesme još kad sam bio klinac. Jednostavno, nije bilo za odbiti – kratko nam je ispričao Matija, a mi s nestrpljenjem čekamo novu glazbenu poslasticu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba