Odlukom načelnika Rajka Solara

Općina Jalžabet dodjeljivat će stipendije studentima preddiplomskih i diplomskih studija – evo tko se sve može prijaviti i do kada  

Objavljeno: 13.09.2022. VH

Načelnik Jalžabeta Rajko Solar raspisao je Javni poziv za dodjelu stipendija studentima s područja općine, pa će tako Općina svim studentima preddiplomskih i diplomskih studija sa svojeg područja, a koji prvi puta upisuju godinu koju polaze, dodijeliti stipendije za akademsku godinu 2022/2023.

Pravo na stipendiju imaju svi redoviti i izvanredni  studenti koji ne primaju državnu, županijsku  ili neku drugu stipendiju, te studenti koji ne ponavljaju godinu, i nisu zaposleni.

Uz zahtjev za dodjelu stipendije na kojem se nalazi izjava da student ne prima druge stipendije, te da nije zaposlen i GDPR privolu, potrebno je priložiti potvrdu fakulteta o redovitom ili izvanrednom studiranju, te dokaz da student ne ponavlja godinu koju polazi, presliku osobne iskaznice te IBAN žiro-računa.

Prijave se primaju do 12. listopada u zgradi Općine osobnom dostavom, poštom (Općina Jalžabet, Trg braće Radić 16, 42203 Jalžabet) ili putem maila [email protected]

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba