Pizzerija iz Samobora napisala oglas koji pokreće 'brdo' rasprava

˝Očito su normalni radnici otišli u Irsku, a nama se na oglas javljaju Pakistanci, Bangladešanci i četnici iz Niša˝

Objavljeno: 12.09.2022.

Za pizzeriju ˝Lock down˝ iz Samobora koja je objavila nesvakidašnji oglas za posao, nesumnjivo, čut će cijela Hrvatska. Naime, u svom je oglasu objavila kako ne žele zaposliti osobe druge nacionalnosti i boje kože, a iako je njihova prva objava izbrisana, u nastavku je možete pročitati u cijelosti.

˝Očito su normalni radnici otišli u Irsku, a nama se na oglas javljaju Pakistanci, Bangladešanci i četnici iz Niša – riječi su kojima počinje njihov oglas, a uz to su stavili kako se ‘”osjećaju zbunjeno u gradu'”.

– Sad će se naravno javiti udruge za zaštitu majmuna i ostalih životinja, a i sveprisutni Milorad Pupovac, koji će stati u obranu ovih koje ne želimo, al bitno je da smo stavili obavijest o eventualnoj promijeni radnog vremena te ujedno i oglas za pizzamajstora.

Pošto je objava ubrzano obrisana, administrator stranice objašnjava:

– Pozz dragi naši! Prošli post nam je izbrisan od ove platforme, u kojem smo htjeli staviti obavijest da zbog nedostatka kvalitetnih radnika, biti ćemo prisiljeni reducirati radno vrijeme. Isto tako napomenuli smo da nećemo “ove” koji su u zadnje vrijeme preplavili naš Samobor, a grdo ih je za vidjet! Kao i istočne susjede koje zastupa i brani Pupavac. Jel po nama nije vrijedno ničega to dovlačiti u naš kraj, a vrijeme će pokazati jesmo li bili u pravu – napisano je na Facebook stranici.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba