Na Jarunu održano Balkansko prvenstvo u triatlonu, nastupili i članovi TK ‘Rudolf Perešin’

Marija Lukina i Dorian Dolić osvojili 4. mjesto za prvenstvo Balkana u svojim kategorijama 

Objavljeno: 12.09.2022. VH

Na zagrebačkom Jarunu u nedjelju je održano Balkansko prvenstvo u triatlonu na kojem su nastupili i članovi Triatlon kluba ‘Rudolf Perešin’ iz Gornje Stubice, a nastupilo je njih osam.

U ‘Elite’ kategoriji kod žena nastupila je Marija Lukina i ukupno završila kao 6. natjecateljica te ujedno osvojila 4. mjesto za prvenstvo Balkana.

U juniorskoj ženskoj konkurenciji nastupile su Jana Hren, Nika Kuhta i Ema Gospočić. Hren je zauzela 20. mjesto, Kuhta 23. a Gospočić je bila 25. 

U kadetskoj muškoj konkurenciji klub su predstavili Dorian Dolić i Patrik Dinjar. Dolić je odradio svoju najbolju utrku do sada te je ukupno zauzeo 5. mjesto te 4. mjesto za prvenstvo Balkana. Dinjar je zauzeo 11. mjesto što je odličan rezultat jer je prije samo dva tjedna imao nezgodan pad na utrci i bilo je uopće upitno hoće li nastupiti. Na plivačkom i biciklističkom dijelu utrke bio je među prva tri natjecatelja.

U kadetskoj ženskoj konkurenciji natjecale su se Helena Dinjar i Kiara Kuhta. Dinjar je završila 14., a Kuhta je bila 28. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba