Postanite članom Aikido kluba ˝PUT˝

Razvijte koncentraciju, koordinaciju, trenirajte um, duh i tijelo

Objavljeno: 05.09.2022. zagorjeinternational

Aikido klub ˝PUT˝ iz Oroslavja upisuje učenike od 7 do 14 godina u program učenja japanske vještine KI Aikida u Društvenom domu Gornje Oroslavje. Na treninzima će se raditi vježbe svjesnosti i pravilnog disanja, na poboljšanju koncentracije, koordinacije i ravnoteže te vježbe razvijanja samopouzdanja, percepcije, memorije i motorike. Aikido je trening za um, duh i tijelo, a iako je borilačka vještina, praktičnom primjenom tehnika uči se promovirati mirno rješavanje sukoba u svakodnevnim situacijama, uz brojne psihofizičke prednosti učenja aikida.

Treninzi počinju u ponedjeljak, 5. rujna 2022., a održavat će se dva puta tjedno, ponedjeljkom i četvrtkom od 18 do 19 sati u Društvenom domu Gornje Oroslavje. Valja napomenuti kako je prvi trening besplatan.

Samo vježbanje ne zahtijeva posebnu fizičku spremnost, pa je aikido namijenjen gotovo svima, bez obzira na dob i spol. Nije potrebna snaga mišića već snaga uma i opuštenog tijela. Vježbanjem se razvijaju koordinacija, opuštenost, snaga, brzina, fleksibilnost i pravodobna reakcija i kod odraslih pa se pozivaju zainteresirani na sudjelovanje u zajedničkom vježbanju i stjecanju novih znanja, budući da se tijekom rujna 2022. upisuju novi članovi u Aikido klub ˝PUT˝. Više informacija dostupno je i na Facebook stranici kluba.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba