Nedjeljno jutro na hrvatskim prometnicima počelo je kaotično

˝Tu je 15-ak policajaca, na policijskom kombiju otvorio se zračni jastuk, baš su se razvalili, kolone su na jednoj i na drugoj strani˝

Objavljeno: 04.09.2022. zagorjeinternational

Nedjeljno jutro na hrvatskim prometnicama u najmanju je ruku počelo kaotično. Naime, prometne nesreće koje su se dogodile u oba smjera na zagrebačkog obilaznici nedaleko od čvora Kosnica stvaraju potpuni kaos.

– Dojavu su zaprimili oko 10 sati na A3 u smjeru istoka, nešto prije Kosnice. Sudjelovalo je jedno kombi vozilo i osobno vozilo, a dvije osobe su lakše ozlijeđene, prema prvim informacijama. Na drugoj strani, u smjeru sjevera, došlo je do nesreće između četiri vozila, a dvoje ljudi također je ozlijeđeno – izvijestili su iz policije.

Obje nesreće dogodile su se otprilike na istoj visini autoceste s obje strane, a u tijeku su očevidi. Čitatelj 24sata tvrdi, ali i prema fotografijama koje je poslao, da se radi o policijskom kombiju.

– Tu je jedno 15 policajaca, kolone su na jednoj i na drugoj strani. S jedne sam vidio dva sudarena automobila, a na kontra strani je bio policijski kombi, na kojem sam vidio otvoreni zračni jastuk. Autu je rasturen cijeli prednji kraj, vjerojatno se on zabio u kombi. Baš su se fino razvalili – rekao je čitatelj za 24 sata.

–  Prometne nesreće u oba smjera na zagrebačkoj obilaznici na 34.+400 km između čvorova Jakuševec i Kosnica, vozi se otežano u koloni, jednim prometnim trakom u oba smjera. Kolone u oba smjera duge su oko 2 km – izvijestio je HAK.

Video pogledajte OVDJE.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba