Prijedlozi se zaprimaju do 30. rujna

Objavljen Javni poziv za dostavu prijedloga kandidata za dodjelu godišnjih nagrada Općine Jalžabet

Objavljeno: 01.09.2022. VH

Općina Jalžabet poslala je Javni poziv za dostavu prijedloga kandidata za dodjelu godišnjih nagrada Općine, pa se pozivaju svi građani i pravne osobe s područja općine da dostave svoje prijedloge za dodjelu godišnjih nagrada.

Nagrade koje će se dodjeljivati su nagrada za životno djelo, nagrada za doprinos ugledu i promociji Općine Jalžabet u zemlji i svijetu, nagrada za iznimna postignuća u proteklom jednogodišnjem razdoblju, nagrada za iznimna sportska postignuća u proteklom jednogodišnjem razdoblju te nagrada za iznimna postignuća studenta u proteklom jednogodišnjem razdoblju. 

Prijedlozi za dodjelu godišnjih nagrada moraju biti pisano obrazloženi i sadržavati podatke o podnositeljima prijedloga, životopis predložene fizičke osobe, odnosno osnovne podatke o pravnoj osobi i njenom poslovanju te detaljno obrazloženje razloga zbog kojih se pojedinac ili pravna osoba predlažu za dodjelu godišnjih nagrada. 

Rok za predaju prijedloga je 30. rujna, a prijedlozi se dostavljaju putem e-mail adrese [email protected] ili poštom na adresu Općine. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba