PUN POGODAK: Radobojski "Beerfest" prerastao u dvodnevnu manifestaciju, posjetili ga i bajkeri

˝Više vrsta piva, ritmična glazba, fina hrana i dobro društvo bili su recept za zadovoljstvo svih posjetitelja Radoboja˝

Objavljeno: 17.08.2022. zagorjeinternational

U sklopu Radobojskih ljetnih događanja, u subotu i nedjelju se u Radoboju, u organizaciji  lokalnog Savjeta mladih održao, “Beerfest”, festival piva i glazbe koji se prošle godine pokazao kao pun pogodak. Ove godine “Beerfest” se održao u nešto drugačijem formatu te je postao dvodnevna manifestacija na kojoj nije falilo vrhunskog piva, dobre glazbe, ukusnih zagorskih štruklji te ‘street food’ specijaliteta.

Za subotnju glazbenu podlogu pobrinuo se bend “Zlatni kristali”, koji su do dugo u noć svojim notama osigurali puno plesa, druženja i zabave.  Nastavak zabave sljedećeg je dana već od 17 sati osigurao bend “Fresh”, a ljetna večer popraćena je  otvorenim ulazom u Muzej “Radboa” i razgledom Centra za prirodu Zagorje.

Od ponude piva, bile su tu tri craft pivovare: Krapinska pivovara, Domača pivovara i pivovara Nova runda.

– Neizostavna je bila i pjesma članica udruge umirovljenika “Radobojsko srce 65+”, koje su u lokalnim narodnim nošnjama u Hiži štruklji pripremale zagorske štruklje vodeće tvrtke u sektoru smrznute hrane u Hrvatskoj i regiji, ZMH-a Horvat iz Konjščine, dok je Kramberger PUB & Restoran iz Krapine prisutne oduševio svojim burgerima. Različite opcije piva, ritmična glazba, fina hrana i dobro društvo recept su za zadovoljstvo svih posjetitelja, a i bajkera, koji nisu željeli propustiti takvo događanje – poručili su organizatori.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba