[FOTOGALERIJA] Započeo drugi krug natjecanja

‘Foto izazov 2022’ u organizaciji Facebook grupe “Krapina” ide dalje – odabrano 10 najljepših fotografija, evo tko su autori

Objavljeno: 08.08.2022. VH

Započeo je drugi krug ‘Foto izazova 2022’ kojeg organizira Facebook grupa “Krapina” pod vodstvom Karoline Cesarec, a tijekom kojeg će sudionici Facebook grupe moći birati najljepše fotografije koje će biti postavljene na izložbi u Kramberger pubu za vrijeme trajanja Tjedna kajkavske kulture/Festivala. 

Podsjetimo, u prvom krugu koji je trajao do 5. kolovoza, prijavljivale su se fotografije po temama, a u uži izbor ušlo je njih 10. Redom su to fotografije Ana-Marije Pavić (dvije fotografije), Milene Horvat, Emila Bajcera (četiri fotografije), Ivana Krkleca, Zorana Babića i Jasminke Uroić-Varga. 

Spomenute fotografije odabrao je žiri kojeg čine Marija Hlebec, Zrinka Arbanas i Tomislav Bajcer, a glasovanje u drugom krugu natjecanja trajat će do 20. kolovoza u 00.00 sati.  

Svih 10 navedenih fotografija bit će izloženo u Kramberger pubu, a glasanjem će se izabrati najljepše među najljepšima. 

Najnovije po kategorijama

“Želimo osvijestiti javnost o prisutnosti projekata omogućenih EU sredstvima u lokalnoj zajednici, ali i zadržati svijest građana o uključenosti rezultata EU projekata u naše svakodnevne živote”

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter